vrijdag 12 augustus 2016

FAIR WEAR FRIDAY

Wat hou ik van dagen
waarbij je niks meer om het lijf nodig hebt
dan een kleedje en sandalen
(en zodra het kan: sandalen uit, gras en zand laten kietelen tussen de tenen)Kleedje: een tweedehandsje via 2dehands.be (voor amper 10 euro en het werd meteen mijn favoriete kledingstuk van het moment)
Sandalen: salt water sandals, gekocht bij rewind-design (en nee, ik word hier niet voor gesponsord, maar zulke winkels verdienen supporters)

Oh, ja, en voor de eerste keer in zeker 10 jaar nog eens gelakte teennageltjes met eco-kindernagellak die gewoon met water en zeep afwasbaar is.  Zelf getest. (en ook niet gesponsord).

Goed geslaagd, deze vrijdag!4 opmerkingen:

 1. Tof kleedje en dankjewel voor de linkjes... whow zo mooie cadeautjes die ze er verkopen! Ik kan direct een verlanglijstje maken! :-) De nagellak ... hopen maar dat je niet in de zoveelste regenbui terecht komt met je open schoentjes...? OF moet je toch een beetje "frotten"? Plezante foto's ook weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel, als ik in de douche ga, dan gaat het er een beetje af, maar niet helemaal, wordt wat lichter. Het gaat er pas helemaal af met een washandje en zeep en inderdaad wel goed wrijven.

   Verwijderen
 2. Dank je voor de lieve woorden!
  groetjes van team Rewind :-)

  BeantwoordenVerwijderen