dinsdag 12 februari 2013

LIEFSTE AARON WEEK 11Wat ben je er deze week weer geweldig vooruit gegaan!
Je staart al langer naar je handjes en doet ze open en toe.  Als ik er dan je slab in steek, en knijp je die stevig vast.  Of je pakt het kussen, of mama haar T-shirt, altijd heb je wel iets beet.

Voor kerst logeerden we bij omi en opi.  Op het speeltapijt daar reikte je naar een ringetje en sloeg er tegen. De eerste poging om bewust iets te pakken.
Wat je ook deed voor het eerst, is je voeten afdrukken op het verzorgingskussen en dan je billen opheffen.


Onderweg naar moeke en vake was je  nog goed wakker in de auto, dus had ik het speelgoeddraakje voor de maxi cosi opgehangen.  En je pakte ernaar, en je had ook beet!  Vooral het spiegeltje kon op je interesse rekenen.  Daarna was je moe en heb je toch weer fijn geslapen in de auto.
Dat lukt ook steeds beter:  Slapen.  Zij het maar drie kwartier, maar wel in je wandelwieg, en dan eten en spelen en dan ben je weer moe en ga je weer slapen.  

Bij moeke en vake was kerst vieren ook supergezellig.  En je wilde op schoot zitten.  Niet liggen, nee, zitten. Je doet moeite om overeind te blijven.  Ongelooflijk, zoveel in één week.


Je hebt hartelijk gelachen naar moeke en vake.  En veel verteld.  Je kan nu  luid babbelen en meerdere geluidjes en zelfs boos babbelen als je honger hebt, of iets anders wil doen.
Geweldig hoe je als klein baby'tje toch al wil en kan communiceren.


Moeke heeft ook op jou gepast, terwijl wij op ziekenbezoek gingen.  Dat was de eerste keer dat we je bij iemand anders lieten.  En zowaar, toen ik er nog was, wilde je de fles niet, maar toen we weg waren, heb je wel goed van de fles gedronken.  Een hele geruststelling, voor als we je binnen een week naar de crèche moeten doen.
O jee, is het echt al bijna zover?  


We zijn bij de crèche langsgeweest om kennis te maken.  Ze vonden je een "knappe vent".

En je viel er zowaar in slaap op het verzorgingskussen, terwijl wij babbelden.  Je was jezelf aan het promoten, hoor!

Ik hou zoveel van je, elke dag een beetje meer.  En je papa voelt volgens mij net zo.
Dikke zoen!
1 opmerking:

  1. Ahh... wat heerlijk! Weer een grote sprong :D
    Fijn dat hij het zo goed doet, geeft vast een hoop vertrouwen voor het aankomende 'loslaten'. Nog veel plezier deze week met z'n 'tweetjes' ;)

    BeantwoordenVerwijderen